Home Reizen Tickets Reisgids Over Ons Contact

   Aanbod Reizen China
   Tickets China
   Extra Info China

   Yangshuo
   Sichuan
   Shanghai
   Peking
   Xi'an
   TibetKarstgebergte Guilin - YangshuoGuilin China karstgebergte Langs de Li Rivier heb je het beste zicht op het karstgebergte. De Li Rivier doorkruist het landschap van Guilin to in Yangshuo. Het landschap is adembenemend ; de rivier kronkelt immers tussen de spitse bergtoppen.

Het karstgebergte bestaat uit kalksteen en men schat dat dit gebergte maar liefst 360 miljoen jaar oud is. Niet alleen is het zicht op het gebertgte van buitenaf ontzettend mooi, het karstgebergte huist wel 60 grotten. De belangrijkste grotten zijn de Reed Flute Grotten. In sommige van die grotten heeft men zelfs archeologische vondsten gedaan. Daarnaast zijn er eigenaardige rotsen, ondermeer een rots die de slurf van een olifant weergeeft (Elephant Trunk Hill), een andere rots is een representatie van de maan (Moon Hill), etc. De meeste bergen kleuren groen daat ze bekleedt met bomen en struikgewas.

karstgebergte China Guilin Het karstgebergte trekt niet alleen jaarlijks veel toeristen aan, ook vele klimmers vinden die het aards paradijs. De stijle rotswanden zijn ideaal om te klimmen en voor rappel.