Home Reizen Tickets Reisgids Over Ons Contact

   Aanbod Reizen China
   Tickets China
   Extra Info China

   Yangshuo
   Sichuan
   Shanghai
   Peking
   Xi'an
   TibetYangshuo - GuilinHet adembenemende landschap van Guilin : de spitse bergtoppen met de omringende vegetatie en kristalheldere wateren. Samen met prachtige grotten maakt dit van Guilin een attractie voor toeristen.

Guilin wordt beschouwd als de parel van China's bloeiende toeristische industrie, te danken aan de natuurlijke schoonheid en historische schatten. Met een oppervlakte van 27.800 vierkante kilometer is de stad vrij compact ten opzichte van andere vooraanstaande steden in het land. Trekpleisters zijn Elephant Trunk Hill, Li-rivier, Reed Flute grot en Seven-Star Park.

Guilin is tevens een belangrijke culturele stad met een geschiedenis van meer dan 2.000 jaar. De stad is het politieke, economische en culturele centrum van Guangxi, dankzij de Song-dynastie (960-1127).

De vele etnische minderheden zijn goed vertegenwoordigd in Guilin ; de Zhuang, Yao, Hui, Miao, Mulao, Maonan en Dong verrijken het culturele leven van Guilin. Elke minderheid heeft zijn eigen unieke festivals, meer, deze zijn zelfs meer overvloedig in Guilin dan op andere plaatsen in China.

Guilin is een goed ontwikkeld toeristisch centrum met handige transport-mogelijkheden, communicatie en huisvesting. U kunt Guilin via de lucht, per trein of per bus bereiken. Van luxe hotels tot herbergen, en met prachtige restaurants, mag u er zeker van zijn dat aan al uw verwachtingen voldaan zal worden.

Rondreizen Guilin - Yangshuo