Home Reizen Tickets Reisgids Over Ons Contact

   Aanbod Reizen China
   Tickets China
   Extra Info China

   Yangshuo
   Sichuan
   Shanghai
   Peking
   Xi'an
   TibetWuzhenWuzhenWuzhen is gelegen in het centrum van de zes oude steden ten zuiden van de Yangtze-rivier, 17 km ten noorden van de stad Tongxiang. Wuzhen heeft een twee duizend jaar oude geschiedenis : oude, stenen bruggen drijvend op het water, stenen paden tussen gevlekte muren met delicaat houtsnijwerk. Tevens biedt Wuzhen een unieke ervaring dankzij zijn diepe culturele achtergrond.

WuzhenEr wordt gezegd dat mensen in Wuzhen leven sinds 7.000 jaar geleden. Vele talenten zijn afkomstig van Wuzhen : Mao Dun, een uitstekende moderne Chinese schrijver, is in Wuzhen geboren en bracht zijn meesterwerk tot leven "De Lin-winkel". Het werk beschrijft op een levendige manier het leven van Wuzhen. In 1991 werd Wuzhen aangewezen als de Provinciale Oude Stad van geschiedenis en cultuur.

Wat Wuzhen uniek maakt is de stadslayout : het is 2 kilometer lang en verdeeld in zes districten. Wandelend langs de oost-west-oost route, gecreŽerd door deze zes districten, zult u genieten van een sfeer van de traditionele culturen.


Rondreizen Shanghai