Home Reizen Tickets Reisgids Over Ons Contact

   Aanbod Reizen China
   Tickets China
   Extra Info China

   Yangshuo
   Sichuan
   Shanghai
   Peking
   Xi'an
   TibetSuzhouSuzhou is een heel aangename stad om rond te kuieren, dit zal een romantische tint op uw gemoed nalaten. Suzhou, gekend als een van de watersteden in de buurt van Shanghai, kan je makkelijk per trein bereiken ; een treinrit Shanghai - Suzhou duurt niet minder dan 30 minuten.

De stad Suzhou werd 2500 jaren geleden gebouwd. Vele steden werden in dezelfde periode als Suzhou opgericht, maar weinigen hielden stand. Dat maakt dat Suzhou vandaag de dag een trekpleister is voor vele vakantiegangers.

Suzhou heeft verschillende attracties die u kan bezoeken, zoals de stadsplanning, de duizend jaar oude brug, de waterkanalen, het oude stadsgedeelte met de rode lampionen en de klassieke tuinen van Suzhou.

De foto's spreken hopelijk voor zich :

Suzhou, de waterstad U kan een boottocht maken op de waterkanalen in Suzhou Typische witte huizen met zwarte dakpannen in Suzhou Suzhou is op zijn mooist tijdens de nacht : overal lichtjes Vele riksja's in Suzhou Typische architectuur van Suzhou Pagode in Suzhou met vele kleurrijke lichtjes Suzhou na regenval Typische architectuur in Suzhou De practhige tuinen van Suzhou Historiek in Suzhou, de tuin van de keizer

Rondreizen Shanghai