Home Reizen Tickets Reisgids Over Ons Contact

   Aanbod Reizen China
   Tickets China
   Extra Info China

   Yangshuo
   Sichuan
   Shanghai
   Peking
   Xi'an
   TibetHuang Long Vallei - JiuzhaigouHuang Long ValleiHuang Long Vallei heeft enkele van de mooiste landschappen in de wereld. Jiuzhaigou is een nationaal park, in 1992 werd het toegevoegd aan de wereldergoedlijst van de UNESCO. Het gebied beslaat een oppervlakte van ongeveer 700 vierkante kilometer en bestaat uit twee delen: Huang Long en Muni Gorge.

Huang Long is een uniek landschap, rijke natuurlijke hulpbronnen en een oeroud bos. De indrukwekkende en ongeėvenaarde Emerald meren, gelaagde watervallen, kleurrijke bossen, bergen, etc. Huang Long is bekend als een 'berg uit sprookjesland'.

Jiuzhaigou is een diepe vallei met een prachtige natuurlijke schoonheid, ongeveer 620 vierkante kilometer en is gelegen in het noorden van Sichuan. De naam Jiuzhaigou verwijst naar de 9 Tibetaanse dorpen die zijn gelegen in de vallei. De vallei heeft een verscheidenheid aan natuurlijke landschappen - meren, watervallen, besneeuwde bergen en weelderige groene bossen. Er zijn ook meer dan 100 meren van verschillende groottes en vormen die schitteren met de kleur in het flikkerend zonlicht.