Home Reizen Tickets Reisgids Over Ons Contact

   Aanbod Reizen China
   Tickets China
   Extra Info China

   Yangshuo
   Sichuan
   Shanghai
   Peking
   Xi'an
   TibetYuyuan Tuin Shanghai (Yuyuan Garden)De Yuyuan tuin

Yuyuan Tuin ShanghaiDe Yuyuan Tuin (Yuyuan Garden) is centraal gelegen in het centrum van Shanghai. Vandaag de dag wordt de Yuyuan Tuin beschouwd als het mooiste voorbeeld van de klassieke stijl van de tuin in Shanghai. De Yuyuan Garden is gebouwd in het midden van de jaren 1500 tijdens de Ming-dynastie. De Yuyuan Gardens zijn in feite een combinatie van tuinen op ingewikkelde wijze zijn aangelegd samen met een reeks van gebouwen en binnenplaatsen. Als u klassieke Chinese tuinen wilt zien, dan is een stop bij de Yuyuan Garden een must.Yuyuan Bazaar

De Yuyuan Bazaar (ook bekend als de Yu Garden Market) ligt naast de Yuyuan Garden. Oorspronkelijk was er slechts een tempel, die gebouwd werdt in de 15e eeuw. Tegenwoordig is deze ruimte ook de thuishaven van een levendige markt, die is gespecialiseerd in traditionele Chinese kunst en kunstnijverheid.

Meer dan 100 jaar geleden was er een stijging van de pelgrims die naar de eredienst in de tempel kwamen. Als gevolg begonnen bedrijven en leurders winkels te openen in de directe omgeving van deze pelgrims. Sinds die tijd is deze markt nog steeds van belang. Vandaag de dag vindt u meer dan 100 verschillende winkels en restaurants in de directe omgeving. Het is een plek waar de lokale bevolking en toeristen naartoe gaan om unieke objecten te kopen en een hapje te eten in een van de vele restaurants.