Home Reizen Tickets Reisgids Over Ons Contact

   Aanbod Reizen China
   Tickets China
   Extra Info China

   Yangshuo
   Sichuan
   Shanghai
   Peking
   Xi'an
   TibetOosterse Parel Toren Shanghai (Oriental Pearl TV Tower)Oosterse Parel Toren Shanghai ChinaDe Oriental Pearl TV Tower is gelegen in Pudong Park in Lujiazui. De toren, omringd door de Yangpu Bridge in het noordoosten en de Nanpu Bridge in het zuidwesten, weergeeft een beeld van de 'tweeling draken die spelen met parels'. De hele scène is een fotografisch juweeltje en trekt duizenden bezoekers het hele jaar door.

Deze 468 meter hoge toren is de op 2 na hoogste televisie-en radio-toren. Slechts overtroffen door de torens in Toronto, Canada en Moskou, Rusland. Wat nog mooier is dan de hoogte is het unieke ontwerp, dat de Oriental Pearl TV tower zeer aantrekkelijk maakt. De basis van de toren wordt ondersteund door schuine pilaren van drie bij zeven meter breed. Rond de elf stalen bollen die verticaal door het midden van de toren zijn drie kolommen van negen meter breed. Er zijn drie grote bollen met inbegrip van de bovenste bol, die bekend staat als de ruimte module. Dan zijn er vijf kleinere bollen en drie decoratieve bollen op de toren. De hele structuur is gebaseerd op het rijke groen grasland en geeft het uiterlijk van parels die schijnen op een jade plaat.

Kermis in de Oosterse Parel Toren Shanghai ChinaHet is verbazingwekkend dat deze ultra-moderne toren oude concepten, zoals de bolvormige parels, met 21e eeuwse technologie, handel, recreatie, onderwijs-en conferentie faciliteiten combineert. Dit alles en het is echt een TV-en radio-toren die Shanghai dienst doet met meer dan 9 televisie kanalen en meer dan 10 FM radio kanalen. Eerlijk waar, 'oosterse parel' is de meest geschikte naam voor deze toren.