Home Reizen Tickets Reisgids Over Ons Contact

   Aanbod Reizen China
   Tickets China
   Extra Info China

   Yangshuo
   Sichuan
   Shanghai
   Peking
   Xi'an
   TibetShanghaiShanghai staat gekend als de stad die nooit slaapt, en vertegenwoordigt eveneens de vooruitgang van China. Met de Oriental Pearl TV Tower in het centrum is de rest van de stad een extensie van dit toekomstsymbool. Shanghai is de dichtst bevolkte stad in China en tevens pionier om China de wereld in te leiden op het gebied van economie, industrie en toerisme. Om de vooruitgang van China te kunnen ervaren, is Shanghai de stad waar u moet zijn.

Meer nog, Shanghai heeft een perfecte ligging om de omringende steden en plaatsen in het oosten van China te ontdekken. Tevens is Shanghai een belangrijke transport-hub voor andere grote steden in China : bussen, vluchten en treinen vertrekken vanuit Shanghai. Indien u weinig tijd voorhanden heeft om de andere kant van het land te bezoeken, kan men de omringende historische steden van Shanghai bezoeken. De trein is dan het transportmiddel bij uitstek. Omringende plaatsen zoals Hangzhou, Suzhou, Wuzhen en Xitang zijn de moeite waard om te bezoeken.

Niettegenstaande Shanghai een commercieel centrum is en de plaats waar China zijn economische activiteiten organiseert, ken de stad een unieke cultuur. Shanghainese, of de mensen van Shanghai, zijn gekend als vriendelijke, aangename mensen ; hartelijkheid staat gekend bij de bezoekers aan Shanghai.


Rondreizen Shanghai