Home Reizen Tickets Reisgids Over Ons Contact

   Aanbod Reizen China
   Tickets China
   Extra Info China

   Yangshuo
   Sichuan
   Shanghai
   Peking
   Xi'an
   TibetMedicatie en Preventie voor uw reis naar ChinaIndien u tijdens de zomermaanden een reis naar China maakt, zijn zonnebrandolie en een petje of paraplu onmisbaar. We raden u aan om voldoende water te drinken tijdens uw reis naar China. Het kraantjeswater kan je gebruiken om je te wassen en tanden mee te poetsen, maar kraantjeswater drinken doe je beter niet. Gelukkig kan je overal flessenwater kopen in China.

In China verkopen de apotheken, alsook de ziekenhuizen, meestal enkel chinese geneesmiddelen. De meeste westerse geneesmiddelen verkoopt men niet in China. Je neemt dus best wat aspirines en andere noodzakelijke medicatie mee.

Mocht het voorvallen dat u ziek wordt tijdens uw reis, dan kan u naar het ziekenhuis gaan. Huisdokters bestaan eigenlijk niet in China, dus een huisbezoek is zowat uit den boze. Lees meer : noodgeval China.

Wij raden u aan om de websites van de ambassades van China te raadplegen om de meest up to date informatie te bekomen over recente plagen en ziektes in China.