Home Reizen Tickets Reisgids Over Ons Contact

   Aanbod Reizen China
   Tickets China
   Extra Info China

   Yangshuo
   Sichuan
   Shanghai
   Peking
   Xi'an
   TibetExperience Yangshuo - China-Reis.NLChina Reis is gevestigd in china, enkel op deze manier kunnen wij u de beste service leveren. Wij verzorgen rondreizen, dagexcursies, reizen op maat, transfers, hotelboekingen etc. Kortom: Wij verzorgen uw volledige of gedeeltelijke reis door China. U laat ons weten wat u wilt bezoeken en wanneer, China Reis doet de rest!

Wij streven naar kwaliteit. Feedback van onze klanten wordt met zorg en aandacht behandeld. Op deze manier proberen we ons aanbod regelmatig te evalueren en te optimaliseren.

Uit ervaring leren we dat onze klanten op zoek zijn naar een reisagent die niet enkel verkoopt ; wij assisteren u tijdens de voorbereiding, alsook ter plaatse in China.Garantiefondsen - Calamiteitenfondsen - SGR - ANVR - en andere


Lees meer....Onze visie :


  • Iedere klant is anders, elk reist op zijn eigen manier. Uw voorkeuren en behoeften staan centraal bij het uitwerken van een boeiende en leuke reis naar China.
  • Kwaliteit wordt door ons hoog in het vaandel gedragen. Kwaliteitsvolle hotels en verzorgde service primeren. Niet altijd heeft dit een invloed op het prijskaartje, het hoeft niet altijd duur te zijn om goed of leuk te zijn.
  • Creativiteit aanbieden : soms is het moeilijk om leuke reizen te vinden tussen al die standaardpaketten. Wij proberen om u te laten proeven van China op een wel heel andere manier.
  • Last but not least, dat ietsje meer : wij staan niet alleen klaar om uw wensen te vervullen. Bij het leveren van de taart vergeten wij alvast de kers niet...Onze licentie :
Ons agentschap :
Enkele nuttige links op deze website :