Home Reizen Tickets Reisgids Over Ons Contact

   Aanbod Reizen China
   Tickets China
   Extra Info China

   Yangshuo
   Sichuan
   Shanghai
   Peking
   Xi'an
   TibetHong KongHong KongHong Kong is een metropool net als London en New York. Hong Kong is een dymische stad, vitaliteit en culturele harmonie staan centraal, net als de stock exchange market : een internationale trade hub. Parel van het Oosten is de noemer die Hong Kong draagt, voornamelijk de locale chinese bevolking hebben de stad gemaakt wat ze vandaag vertegenwoordigt. Hoogrijsende gebouwen, commerciele en residentiele, drukbevolkte straten met maatpakken.

Hong Kong heeft een excellent netwerk van bussen, metro's en treinen. De shopping malls zijn subliem en de tempels en rustige stadsparken zijn een aanvullende oasis voor wie van het stadsleven houdt. Hong Kong is een mix geworden van Chinese stad met veel westerse elementen.

Hong KongDe beste tijd om Hong Kong te bezoeken is van oktober tot december : de hemel is er klaar en de zon schijnt volop. Van juni tot augustus mag de combinatie van hitte en regen uw uithoudigingsvermogen testen, niettegenstaande het zomer is. Hotels geven dikwijls kortingen in maart, april, oktober en november want dit is voor Hong Kong het laagseizoen. Tijdens de Chinese Nieuwjaarsperiode van eind januari tot begin februari is transport dikwijls een probleem daar vele chinezen rondreizen.