Home Reizen Tickets Reisgids Over Ons Contact

   Aanbod Reizen China
   Tickets China
   Extra Info China

   Yangshuo
   Sichuan
   Shanghai
   Peking
   Xi'an
   Tibet
   GuangzhouGuangzhouGuangzhou - tal van beurzen in de ExpoHong Kong en Shanghai zijn steden met een wereldfaam en gekend om hun business-opportunitieiten. Guangzhou is een stad die momenteel een enorme groei kent ; de stad organiseert net als Shenzen heel wat beurzen. Tal van buitenlandse bedrijven hebben een vestiging of productie-site in een van deze steden. Guangzhou is gelegen in het zuiden van China aan de delta van de Pearl Rivier, en is tevens de hoofstad van de provincie Guangdong.

Guangzhou heeft zijn eigen luchthaven en een reuzachtige Expo. Ontelbare beurzen voor de auto-industrie, thee, glas, etc. vinden plaats in de expo-ruimtes van Guangzhou. Vroeger was Guangzhou heel actief in de productie van linnen. Tegenwoordig is het een hub van buitenlandse en lokale bedrijven.

Als host van de "Asian Games" hoopt Guangzhou zich te profileren als een wereldstad. In Guangzhou heb je niet alleen vele beurzen, maar je kan ook lekker eten, winkelen en er zijn tal van leuke culturele en natuurlijke attracties.

Rondreizen Guangzhou