Home Reizen Tickets Reisgids Over Ons Contact

   Aanbod Reizen China
   Tickets China
   Extra Info China

   Yangshuo
   Sichuan
   Shanghai
   Peking
   Xi'an
   TibetWereld Expo 2010 Shanghai
Wereld Expo Shanghai 2010De eerste expo vond plaats in London in 1851 : een Wereld Expo die industrieŽn van verschillende naties bij elkaar bracht. De Wereld Expo's zijn belangrijk voor economische, wetenschappelijke, technologische en culturele uitwisseling. Het is een onmisbaar platform voor het uitwisselen van innovatieve ideeŽn en, het tentoonstellen van ervaringen uit het verleden.

Met een doorgronde geschiedenis is China voorstander van internationale uitwisselingen. China heeft zijn toewijzing voor de Wereld Expo 2010 Shanghai te danken wegens de steun van de internationale gemeenschap en tevens het vertrouwen in haar hervorming en opening-up.

Wereld Expo 2010 Shanghai Expo 2010 Shanghai China is een groots evenement dat ondermeer het stadsleven van de 21ste eeuw gaat onderzoeken. In het jaar 2010 zal 55% van de wereldbevolking in steden leven. Het thema van de Wereld Expo 2010 in Shanghai is Betere Stad, Beter Leven. Gedurende 184 dagen, zullen deelenemers ideeŽn en ervaringen uitwisselen omtrent de ontwikkeling van het stadsleven, levensstijl en werk-omgeving. Tevens biedt de Wereld Expo 2010 in Shanghai een platform om een eco-vriendelijke gemeenschap te ontwikkelen.

Expo 2010 Shanghai China zal zich concentreren op innovatie en op interactie. Innovatie is de ziel, terwijl culturele interactie een belangrijke missie is van de Wereld Expo's. In het nieuwe era zal Expo 2010 Shanghai China bijdragen tot een vooruitgang waarbij de mens centraal staat, wetenschappelijke en technologische innovatie, culturele diversiteit en een win-win situatie voor een betere toekomst.

Shanghai Wereld Expo Shanghai 2010Expo 2010 Shanghai China hoopt 200 landen samen te brengen, evenals 70 miljoen bezoekers, lokaal maar ook vanuit het buitenland. Daarenboven biedt de Expo 2010 Shanghai een ideale gelegenheid voor cross-culturele dialogen. Voor het besluit van de Wereld Expo zal een "Shanghai Declaration" opgesteld worden. Deze verklaring biedt de mogelijkheid aan deelnemers om hun ideeŽn aan te brengen.

De Chinese overheid is bereid om grote investeringen te plaatsen in de Wereld Expo 2010 in Shanghai China. Een speciaal evenement, dat tradities meedraagt, maar ook een nieuw vista opent in de toekomst. De Chinese regering gaat zich zeer sterk inspannen om de Expo 2010 Shanghai China een bijzonder evenement te laten worden. De regering rekent op de voortdurende aandacht, ondersteuning en deelname van alle vredelievende landen.

De Expo 2010 Shanghai vindt plaats van 1 mei tot 31 oktober 2010. Gedurende 184 dagen worden 100 verschillende voorstellingen gegeven van de verschillende culturen in China. In totaal 20.000 voorstellingen waarbij elke provincie-hoofdstad een show geeft die de lokale cultuur vertegenwoordigd. De verkoop van tickets start op 28 september 2009 en voorlopig staat een ticket 160 CNY geprijsd.

Meer info over Shanghai Expo 2010 kan je vinden op : Wereld Expo 2010 Shanghai (engelstalig)