Home Reizen Tickets Reisgids Over Ons Contact

   Aanbod Reizen China
   Tickets China
   Extra Info China

   Yangshuo
   Sichuan
   Shanghai
   Peking
   Xi'an
   TibetOlympische Spelen 2008 Pekingde Olympische Spelen 2008 vinden plaats in Peking, ChinaDe Olympische Spelen 2008 vinden plaats in Peking, van 8 to 24 August 2008. Er worden ongeveer 10.500 atleten verwacht om deel te nemen aan de Olympische Spelen in Peking. Meer dan 4.5 miljoen tickets werden aangevraagd voor de tweede fase van ticketverkoop. Rong Jun, afgevaardigde voor de ticketting van de Olympische Spelen kondigde aan dat dit een verdubbeling is van de initiele aanvraag, nl. 1.8 miljoen tickets voor deze fase van ticketverkoop. Gedurende de eerste fase van de ticketverkoop (15 April tot 30 Juni 2007) hebben de organisatoren van de Olympische Spelen in Peking 700.000 aanvragen ontvangen.

Drie concepten worden ingevoegd voor de Olympische Spelen in Peking : Groene Olympische Spelen, High-tech Olympische Spelen en Olympische Spelen van de Mensen. Groene Olympische Spelen is de sleutel in het bouwen van de facilities voor de Olympische Spelen in Peking. High-tech Olympische Spelen omdat men nieuwe, natuurvriendelijke technologieen implementeerd, opdat deze hun populariteit winnen in het dagelijkse leven. Olympische Spelen van de Mensen omdat het culturen bij elkaar brengt.

De Slogan Een wereld, Een droom weerspiegelt de kern en universele waarden van de Olympische Geest : eenheid, vriendschap, harmonie, vooruitgang, deelnemen en droom. Dit gemeengoed wordt erkend door alle mensen, wereldwijd.