Home Reizen Tickets Reisgids Over Ons Contact

   Aanbod Reizen China
   Tickets China
   Extra Info China

   Yangshuo
   Sichuan
   Shanghai
   Peking
   Xi'an
   TibetCarrera to ChinaCarrera to ChinaJan De Man en Erwin Suykens zijn de twee waaghalzen die een uniek project op poten hebben gezet : met een 40-jaar oude, gerenoveerde porsche 911T van Belgie naar China reizen.

Eind december 2008 plant het porsche-team om zich naar het Oosten te begeven en een traject van maar liefst 25.000 km af te leggen. De route : via centraal europa, over Ukraine, richting Iran en Pakistan, vervolgens India, door Thailand en Vietnam waar de klim aanvangt : noordwaarts richting Peking. De volledige reis zal een vijftal maanden in beslag nemen ; Jan en Erwin hopen de chinese grens te bereiken tegen mei 2009 om vervolgens door te reizen tot aan Peking.

Porsche-team : Jan De Man en Erwin SuykensJan heeft er reeds een moto-avontuur (van BelgiŽ naar Tanzania) opzitten en Erwin is een gepassioneerd reiziger : de ideale combinatie. Jan en Erwin hebben de porsche eigenhandig gerestaureerd. Ze zijn in juni 2006 gestart met de restauratie en de voorbereiding van hun reis naar China.

Het team van China Reis steekt Jan en Erwin alvast een hart onder de riem !

Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op hun website : Carrera to China